For engelsksprogede børn og voksne

Har du brug for en læse-staveudredning på engelsk?


Måske er du udstationeret i udlandet og dit barn går i international skole, måske forsøger du at hjælpe en udvekslingsstudent. Under alle omstændigheder kan det være meget svært at finde nogen, som kan udrede et barns eller en voksens læsefærdighed på engelsk og stille en eventuel ordblinde-diagnose.

Vi kan hjælpe. Vi tester den pågældende person med standardiserede test i tekstlæsning og ordafkodning samt et antal vigtige test i fonologisk opmærksomhed, auditiv stavning, lytteforståelse og cifferspændvidde.
Udredningen tager to gange 1½ time, og hvis der er tale om et barn, er den ene forælder velkommen til at være med under testningen.

Vi udfærdiger efterfølgende en rapport på enten dansk eller engelsk, som indeholder grundige anbefalinger med hensyn til hvordan barnets (eller den voksnes) læse-skrive-udvikling støttes bedst muligt. Vi kan også rådgive jer vedrørende kompenserende it-hjælpemidler.

Når I har modtaget rapporten, vil I forældre blive indkaldt til et møde, hvor I kan stille spørgsmål og få yderligere rådgivning.

Pris: kr. 7.500,- ekskl. moms., i alt kr. 9.375,-

Liselotte Kulpa fra 'Nyt Mod' er en erfaren tale-læsepædagog, uddannet cand.mag. i audiologopædi fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet med mennesker med dysleksi siden 1993.

Ordblindeundervisning på engelsk
Vi kan også tilbyde ordblindeundervisning på engelsk. Det foregår som en-til-en-undervisning, hvor vi fokuserer på at give nye færdigheder og hensigtsmæssige strategier på de områder, som volder vanskeligheder -f.eks. fonologisk opmærksomhed og afkodning. Kompenserende it-programmer vil blive inddraget som en naturlig del af undervisningen.

Pris: kr. 575,- pr. lektion à 45 min. Der gives to lektioner ad gangen.

Anbefalinger

August 2009
Vi er en dansk familie som er udstationeret i Ghana. Vi har 3 børn som alle går på den internationale skole i Accra. Vores ældste søn Victor på 11 år har igennem sine skoleår altid haft læse- og skrive vanskeligheder. Vi kontaktede derfor Nyt Mod for at få Victor testet for ordblindhed. Da Victor aldrig har gået i dansk skole havde vi brug for, at Nyt Mod (Liselotte Kulpa) lavede testen på engelsk. Dette indvilligede Liselotte i og også efterfølgende at skrive rapporten på engelsk, således at den internationale skole kunne læse rapporten og vurdere dens anbefalinger.
Vi har været yderst tilfredse med den åbenhed og professionelle måde Liselotte fra Nyt-Mod har arbejdet med vores søn.

Den engelske rapport er skrevet i en læsevenlig og forståelig facon for os forældre, der nu skal til at forstå hvad ordblindhed betyder for vores søn og hans skolearbejde.

De engelsktalende lærere, som har læst Victors rapport, roser ligeledes rapporten for at være klar og direkte anvendelig i deres arbejde med vores søn.

Vi kan derfor kun anbefale andre familier, som har brug for at få deres barn læse-stavetestet på engelsk, at kontakte Nyt Mod.

Atter engang tusind tak til Liselotte for dit gode arbejde.

Hanne Severin, Ghana

Februar 2011
Vi kan i høj grad anbefale Nyt Mod, som har hjulpet os med undervisning på engelsk af vores tosprogede datter ud fra metoder til dyslektiske børn. Nyt Mod har motiveret Julie til at læse og skrive dagligt. Hun er gået fantastisk meget frem og føler sig nu langt mere sikker og glad i forhold til skolearbejdet. Julie blev også undervist i at benytte IT-hjælpemidler, hvilket er en stor hjælp både hjemme og i skolen.

Efter at Nyt Mod diagnosticerede Julies dysleksi, har hendes skole endelig accepteret at tage udfordringen på sig og giver hende nu bedre støtte, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Alexander og Tine Erhold, Nivå
 
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • Email: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726